Menotasidene flyttet fra Bergen til Oslo

I all diskresjon er Menota-sidene flyttet fra Bergen til Oslo. Bakgrunnen er at Uni Digital (tidligere Aksis) i Bergen ikke lenger kunne drifte sidene kostnadsfritt. Til alt hell har Eining for digital dokumentasjon (EDD) ved Universitetet i Oslo kommet oss til unnsetning. De har overtatt sidene, bygd dem om i XML - og gjenskapt filstrukturen slik at de nye sidene fremstår identisk med de gamle. Ettersom vi har et domenenavn, menota.org, vises overgangen knapt i adressefeltet

Likevel er det visse forskjeller i oppbyningen av sidene, slik at gamle adresser ikke uten videre fungerer. Da vil man få treff på en side som slår fast at strukturen på nettstedet er forandret, og at man må begynne på toppen og lete seg nedover.

Vi håper at dette ikke har ført til problemer for brukerne - og det faktum at vi bare har fått noen få spørsmål, tyder på at overgangen har gått glatt for seg.

Det er Christian-Emil Ore ved EDD som har ledet dette arbeidet. Med seg har han hatt Eszter Horvati og Vemund Olstad.

Omleggingen omfatter foreløpig de ordinære Menota-sidene og dessuten Menota Handbook. Menotas tekstarkiv ligger fremdeles ved Uni Digital, men også dette er under overføring til EDD. Vi kommer tilbake til dette når arkivet er fullt funksjonelt ved EDD.

 


Tilbake til hovedsiden

Opprettet 13.02.2013. Sist oppdatert 13.02.2013. Vevsjef.